Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Flyselskapet Norwegian hadde mandag et møte med norske myndigheter, hvor tema var økonomisk hjelp for at selskapet skal klare seg gjennom vinteren.

Møtet ble avholdt med Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og næringsminister Iselin Nybø (V). Norwegian la frem sine tall for sommeren, og hvordan fremtiden akkurat nå ser ut.

– Vi hadde et bra møte. Vi snakket mye om hvorfor Norge bør satse på Norwegian, sier Norwegian-sjef Jacob Schram til NRK.

Direktøren sier at denne sommeren har vært grusom, og at vinteren ikke kommer til å se lys ut for selskapet, dersom det ikke kommer økonomisk støtte fra myndighetene. I følge NRK har Norwegian lagt frem forslag på at regjeringen gir enten lån, frisk kapital eller hybridkapital.

Fra regjeringens side ble det ikke gitt noen løfter, nå skal også SAS i møte med ministrene, og deretter skal regjeringen gjøre en samlet vurdering av hvilken støtte luftfarten i Norge skal få.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer