Hangar.no

Kjøper 24 Boeing 757-200

Selskapet AerSale i Roswell i USA har inngått en avtale om kjøp av 24 Boeing 757-200 passasjerfly, som står lagret i New Mexico.

Selskapet driver med vedlikehold, og salg av flydeler og har valgt å kjøpe de 24 Boeing 757-flyene som står lagret på området i Rosewell. Flyene kommer blant annet fra United Airlines, tidligere Continental Airlines, og fra American Airlines.

Samtlige fly er utstyrt med Rolls-Royce RB211-535, og kjøpet inkluderer 16 reserve motorer som medfølger.

I dag er det over 500 fly som er lagret av flyselskap verden over i Rosewell, AerSale står for lagring av en stor andel av disse flyene for flyselskap. Boeing 757-flyene skal bygges om og selges som rene fraktfly.

Andre nyheter

Setter inn 737 MAX på ruter fra 29. desember i år

Hans Olav Nyborg

Ikonisk Manhattan-hotell eid av PIA er konkurs

Hans Olav Nyborg

Lufthansa: Tenker du på å utdanne deg til pilot? Glem det, velg en annen karrière

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer