Hangar.no
Foto: Boeing

Boeing har startet jobben med å kutte hoder i ledelsen

Første mann til å få direkte sparken som en konsekvens av 737 MAX problemene hos flyprodusenten Boeing, er Kevin McAllister. Etter tre år i stillingen som sjef for Boeings kommersiell fly-avdeling, er han den første av flere hoder som nå ruller i selskapet.

Boeing har hatt et enormt press fra politisk hold om å endre hele organisasjonen i kjølvannet av alle problemene med 737 MAX, Boeing 77X og Boeing 767 samt Dreamlinerne.

Over natten ble McAllister fjernet fra ledergruppa, og erstattet med Stan Deal. De ansatte på kontoret for avdelingen i Seattle fikk seg en solid overraskelsen mandag morgen, da direktøren ikke møtte opp.

I følge avisen Seattle Times har også direktør for Boeing fått kjenne på hoderullingen, ved at han nå er sparket ut av selskapets styre. Avisen skriver at det trolig blir flere hoder som ruller i ukene fremover.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair i ferd med å inngå kontrakt om kjøp av flere MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer