Hangar.no
Flyprodusenter

Boeing mister avtale på salg av 30 MAX fly

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har pånytt mistet en avtale om leveranse av 737 MAX. Det er selskapet Flyadeal i Saudi Arabia som har valgt å avbestille 30 737 MAX-fly.

Avtalen flyselskap inngikk i 2018 om kjøp av 30 slike fly inkluderte også en opsjon på ytterligere 20 slike fly etter behov.

Flyselskapet som er under statlig eie gir ingen begrunnelse i sin pressemelding, men skriver at det er en flåte med Airbus-fly som nå skal være flytypen for Flyadeal fremover.

Andre nyheter

Første A330neo til HiFly ute på testflyvning

Hans Olav Nyborg

IAG la inn bestilling på MAX for å ta hevn på Airbus

Hans Olav Nyborg

Amerikanske flyselskap kansellerer 737 MAX flyvninger til november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer