Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Boeing mister flere MAX-bestillinger – Nå er det 1000 fly som ikke skal leveres

Nye tall fra flyprodusenten Boeing viser at produsenten har mistet bestillinger for over 100 MAX-fly. Det er totalt 1006 Boeing 737 MAX-fly som nå er borte fra den opprinnelige ordreboka til produsenten.

Senest i september ble ytterligere en bestilling på tre slik fly kansellert, da valgte leasingselskapet BOC Aviation å ytterligere kansellere tre fly. I tillegg har en ikke navngitt kunde kansellert en Boeing 737 MAX.

I løpet av 2020 frem til utgangen av september har Boeing levert fra seg totalt 98 nye fly, mot over 300 fly i 2019 på samme tidspunkt. Det er inkludert både militære og sivile fly.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer