9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Boeing øker avtale om fraktombygging av 737-800 til 130 fly

Den amerikanske flyprodusenten Boeing har under Singapore Airlines denne uken solgt ytterligere ombygging av tre Boeing 737-800 til fraktfly. Det er leasingselskapet BBAM som har lagt til tre fly i en allerede eksisterende avtale.

Dermed blir det totale antallet av 737-800 som skal bygges om for leasingselskapet totalt 130 fly.

I tillegg har Boeing inngått en avtale med det China Souther Airlines eide selskapet Guangzhou Aircraft Maintenance Engineering Company Ltd. (GAMECO) i Kina, hvor det nå skal opprettes en egen produksjonslinje for ombygging av 737-800 fra passasjerfly til fraktfly.

På sikt regner Boeing nå med at etterspørselen etter fraktfly i størrelsen som et Boeing 737-800 ligger på rundt 2800 fly de neste ti årene.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer