-4 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no

Boeing sier opp 7000 ansatte

Den amerikanske flyprodusenten Boeing velger å si opp 10 prosent av de ansatte som bygger sivile og kommersielle fly. Det betyr at 7000 må forlate sine jobber melder AFP.

Boeing har over 160.000 ansatte på verdensbasis, og i Seattle alene er det 70.000 som har selskapet som sin arbeidsgiver. De 7000 som nå må gå skal tas fra 737 MAX-produksjonen og fra 787 og 777 produksjonen i Seattle.

I følge Boeing er det nå gått ut med et tilbud om nedbemanning ved hjelp av frivillig sluttpakker. Pakken vil bestå av etterlønn for en periode etter at arbeidsforholdet er avsluttet.

Andre nyheter

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

DHL Express kjøper åtte nye Boeing 777F

Redaksjonen

Atlas Air bestiller fem 747-8 – Blir siste kunde til å motta jumboer

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer