15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Boeing sier opp 7000 ansatte

Den amerikanske flyprodusenten Boeing velger å si opp 10 prosent av de ansatte som bygger sivile og kommersielle fly. Det betyr at 7000 må forlate sine jobber melder AFP.

Boeing har over 160.000 ansatte på verdensbasis, og i Seattle alene er det 70.000 som har selskapet som sin arbeidsgiver. De 7000 som nå må gå skal tas fra 737 MAX-produksjonen og fra 787 og 777 produksjonen i Seattle.

I følge Boeing er det nå gått ut med et tilbud om nedbemanning ved hjelp av frivillig sluttpakker. Pakken vil bestå av etterlønn for en periode etter at arbeidsforholdet er avsluttet.

Andre nyheter

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer