12.1 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Brasil kjører egen agenda – Vil ha 737 MAX i lufte innen nyttår

Brasilianske myndigheter overrasket en hel bransje da Ronei Glanzmann fra luftfartstilsynet i landet kunngjorde at de gjør alt i sin makt for å få Boeings 737 MAX i luften igjen innen nyttår.

Mens resten av verden forbereder seg på at MAX-flyene trolig ikke kommer i luften før første kvartal 2020, mener myndighetene i Brasil at det vil la seg gjøre før nyttår, melder Reuters.

Det brasilianske flyselskapet GOL har 100 Boeing 737 MAX i bestilling, og selskapet ønsker å få flyene i luften så raskt som mulig. Myndigheten sier de jobber tett sammen med FAA og mener dette vil skje før kalenderen viser 2020.

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer