6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Twitter

Boeing 757 fikk store skader under storm i USA

Et Boeing 757-200 fly som opereres av fraktselskapet UPS fikk store skader under en kraftig storm i Memphis i USA sist uke.

Det var fraktcontainere som ble tatt av vinden og kastet med vindkastene inn i flyet. Flyet fikk både hull i skroget, ødelagt deler av motordekslene og skader på vingene.

I tillegg satte flere containere seg fast under flykroppen med tilhørende skader melder Avtaion 24.

Ansatte ved flyplassen i Memphis har publisert en video på Twitter som også viser kreftene i vindene som tar tak i en av flybroene på flyplassen og herjer med denne slik at den treffer flere kjøretøy. Stormen traff byen 21. oktober i år.

N443UP er bygget i 1994 som et fraktfly for UPS. Flyet er nå til undersøkelse og vurdering i forhold til om det skal repareres heter det i følge NBC.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer