Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

CityJet-fly fikk røyk i kabinen – måtte mellomlande i Malmø

Pilotene ombord i et CRJ-900 fly fra det irske flyselskapet CityJet måtte mellomlande flyet i Malmø på torsdag, på grunn av røyk i kabinen.

Flyet opererte en rute for SAS mellom København og Warszawa i Polen. Det var kort tid etter avgang fra København Kastrup at det ble meldt fra om røyk i kabinen.

Pilotene valgte å lande i Malmø. Årsaken til røyken ble ikke funnet og flyet ble returnert til tjeneste etter 17 timer på bakken melder Aviation Herald.

Andre nyheter

Mistet mobilen ned mellom business-seter, flyet måtte mellomlande

Hans Olav Nyborg

Mistet ett av nesehjulene under landing

Hans Olav Nyborg

Her blir nødsklien på jumbojeten utløst – Forsinket flyet med seks timer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer