9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Dash 8 knakk understellet under landing i Kenya – Kolliderte med klovdyr

Et Dash 8-200 fra flyselskapet SafariLink fikk store skader etter at landigshjulene under flyet sviktet under landing. Det var da pilotene satte ned flyet på den lille flyplassen ved Kichwa Tebo i Kenya at understellet knakk.

Årsaken til havariet skal være at flyet kolliderte med dyr som kom inn på flystripen under landingen. På bilder i sosiale medier kan det se ut som det er flere gnuer som har blitt drept i forbindelse med kollisjonen.

Det skal ha vært hjulstaget på den ene siden som ga etter.

Ingen av de ombord kom til skade, det er ikke kjent hvor mange passasjerer som var med flyet. Flyet er bygget i 1997 og ble den gang levert til Horizon Air i USA.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer