11.6 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Dive Bahrain

Det ser ut som en scene fra filmen «Airport 77″… – Jumbojet senket på havets bunn

Bildene kan fort se ut som scener fra spillefilmen «Airport 77», der en Boeing 747 krasjlander på havet. Men disse bildene er fra 2019 og viser Boeing 747-236 (TF-AAA) som nå er senket ned på havets bunn.

Dette skjedde i Kongedømmet Bahrain, som er en øystat i Den persiske gulf. Dive Bahrain har flere kjøretøy og fly stående på havets bunn, som utgjør et eldorado for dykkere fra hele verden.

Denne jumbojet-maskinen har fått ett helt nytt fargeskjema for å hedre den aller første Boeing 747 Boeing produserte og som står utstilt i Seattle i dag. TF-AAA ble levert til Malaysia Airlines i 1982 og fløy for selskapet frem til 2006. Siden 2013 har flyet stått lagret ubrukt.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer