18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no

EASA har fullført første steg i godkjennelse av MC-21

European Union Aviation Safety Agency (EASA) har fullført den første delen av godskjennelseprosessen for den nye russiske flytypen MC-21.

I følge nettstedet Russia Aviation Insider har EASA fløyet flyet med en av sine testpiloter, sammen med en av testpilotene fra Irkut som produserer den nye flytypen.

Det er versjonen MC-21-300 som nå er ferdige med den første delen av testen mot å bli godkjent for bruk i Europa.

Det har vært en rekke forsinkelser hos produsenten rundt MC-21 flyene, blant annet med en rekke utfordringer med motortypen Pratt & Whitney PW1400G. Første fly er nå planlagt å kunne leveres i år 2020.

Andre nyheter

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Lanserte det fjerde testflyet for Boeing 777X-programmet

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer