Hangar.no

Embraer utsetter ny versjon av E175

Flyprodusenten Embarer har valgt å utsette produksjonen av den nye generasjonen E175 som blir hetende E175-E2. Lanseringen og leveranse av flytypen vil først kunne skje mellom 2023 og 2024, melder produsenten. I en pressemelding går det frem at planene for E175-E2 ikke er oppgitt, men bare utsatt.

Det var i desember 2019 at produsenten fløy med den første prototypen til 175. Flytypen er svært lik den første utgaven av 175, men har fått helt nye motorer og en lang rekke forbedringer.

Embarer holder fortsatt på med å komme seg litt etter at Boeing trakk seg fra en avtale produsenten hadde sett frem til å få på plass. Nå er den brasilianske produsenten tilbake på egenhånd og må fortsette å selge alene i markedet, der Boeing skulle være den store hjelperen.

Andre nyheter

Bestiller to 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Første MAX-flyene er godkjent for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer