12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Fra en tidligere utforkjøring i januar 2019

Ethiopian Airlines 737 klarte ikke å stanse på rullebane

Et Boeing 737-800 fly fra selskapet Ethiopian Airlines havnet utenfor rullebanen på flyplassen i Entebbe i Uganda torsdag morgen.

Flyet hadde 139 passasjerer ombord i tillegg til mannskapet. Ingen kom til skade og flyet skal det heller ikke ha kommet skader på. Lokale medier i området spriker i opplysningene rundt hendelsen, men flyet skal i følge vitner ikke ha klart å stanse opp på rullebanen, og havnet utenfor rullebanens ende.

Hendelsen skal undersøkes av landets havarikommisjon melder Chimp Reports. Flyselskapet selv skriver i en Twitter-melding at flyet havnet noen meter utenfor rullebanen etter en landing på ruten fra Addis Ababa.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer