3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Et nytt 737 MAX fly for TUI hos Boeing i Seattle, mai 2019. Foto: Hans O. Nyborg

FAA-direktør innkalt til senatet om MAX-godkjenning

Direktør for det amerikanske luftfartstilsynet FAA, Stephen Dickson er innkalt for å vitne i det amerikanske senatet på Capitol Hill. Det er godkjenningen av Boeings 737 MAX-flytype som er tema og som Dickson må forklare seg om.

Direktøren er innkalt for å vitne 17. juni, og vil får en lang rekke spørsmål om hvordan FAA tolket rekasjonsevnen til piloter som fløy 737 MAX når det oppstår situasjoner som medfører alarmer i cockpiten. FAA-direktøren må også forklare seg om det pågående prosessen med å godkjenne 737 MAX-flyene på nytt.

Dickson har tidligere også vitnet om hva FAA gjorde for å godkjenne flytypen, men nå ønsker senatet i sine høringer å følge opp med flere spørsmål, melder FOX.

Andre nyheter

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer