11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Får 700.000 kroner i erstatting etter at koffert falt ned fra bagasjehyllene

En kvinne i 80-årene er tilkjent en erstatting på rundt 700.000 omregnet til norske kroner, etter at en koffert falt ned fra en bagasjehylle i et fly fra selskapet Ryanair.

Det var under en flytur fra Málaga i Spania til Dublin i Irland i 2015 at kvinnen fikk kofferten i hodet. Like etter landing reiste en passasjer seg opp for å ta ut noe fra bagasjehyllen over der den 80-år gamle kvinnen satt. En tung koffert falt ut og traff kvinnen samt to andre passasjerer i hodet.

Under en rettshøring for å fastsette erstatningssummen ble det klart at kvinnen som alltid har vært veldig aktiv, har fått livet delvis ødelagt av at kofferten som traff hodet har gitt henne nakke- og skulderproblemer.

Kvinnen er tilkjent 300.000 kroner i erstatning for uheldige omstendigheter, samt 350.000 kroner for skader påført kroppen. I tillegg har hun fått erstatning for utgifter til sykehus opphold og legebesøk, skriver Irish Times.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer