Hangar.no

Fikk levert nytt Airbus-fly – Sendes rett til Spania for langtidsparkering

Det irske flyselskapet Aer Lingus mottok forrige uken to splitter nye Airbus A321neoLR (Long Range) fra flyprodusenten Airbus i Hamburg. Ett av flyene skal benyttes i rutevirksomhet, mens ett av flyene flys direkte til Spania og flyplassen Ciudad Real.

Der skal flyet langtidsparkeres sammen med to av selskapets Airbus A330-fly.

I dag flyr selskapet kun rutene mellom Dublin og New York og Dublin og Chicago, med 11 operative fly av totalt 22 fly som benyttes på selskapets langruter normalt.

I følge det irske RTE ser selskapet ingen andre utveier enn å parkere det nye flyet, på grunn av lav etterspørsel etter flyreiser på grunn av koronaviruset.

Selskapet har 17 av 30 Airbus A320 operative i selskapets nettverk

Andre nyheter

EASA godkjenner MAX-flyene men ber om en tredje sensor på flyet innen 2022

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Gresk flyselskap bestiller Airbus-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer