12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Cassidy's Vacay @cassidysvacay

Flyentusiast avslørte KLMs jubiluemsfly

Det skulle være en hemmelighet inntil pressevisningen av det nye og første Boeing 787-10 flyet til KLM skulle avdukes. Flyselskapet fyller 100 år i år og i den anledning har selskapet valgt å pynte litt på det første av åtte Dreamlinere i storebror-utgaven.

Det er ikke så lett å gjemme bort en Dreamliner når Boeings personell må flytte flyet mellom testområder ved fabrikken i Charleston i USA. Flyentusiaster står som regel klar med kamera og fanger og avslører detaljer.

De siste månedene har det dukket opp flere varianter av bilder og tegninger som skulle vise hva KLM hadde valgt å dekorere jubileumsflyet med. Det har ikke vært mange som klarte å treffe på det som nå er avslørt og bildene som er publisert i sosiale medier er ikke til å ta feil av.

I løpet av et par uker er dette første flyet klar for leveranse fra Boeing til KLM.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer