14.2 C
Oslo
23/09/20
Hangar.no
Foto: SAS

Første Airbus A350 til SAS ute av malehangaren i nye farger

Det første Airbus A350-flyet som skal leveres til SAS, ble torsdag kveld rullet ut av malehangaren i Toulouse i Frankrike. Flyet som skal hete Ingegerd Viking har fått testregistrering F-WZHJ og er nå snart klar for sine første turer med luft under vingene.

I følge nettstedet Check-In skal SAS dekorere 18 fly fra nå og ut året. Det er i hovedsak selskapets Airbus-flåte med kort- og mellomdistansefly som får de nye fargene på seg. Det betyr at Airbus A319, 320 og 321 vil prydes med den nye dekoren.

Første A350 blir malt i den nye dekoren – Alle Fotos: SAS

I følge nettstedet skal ikke selskapets Airbus A340 få på seg de nye fargene, og kun en håndfull av de over 50 Boeing 737-flyene.

SAS kunne under presentasjonen av den nye dekoren sist torsdag fortelle at selskapets Airbus A330 får den nye dekoren, i tillegg gjelder dette selvsagt også de nye kommende Airbus A320neo, A321neoLR og Airbus A350.

Det første A350 som i går rullet ut med ny dekor skal leveres til selskapet senere i år.

LES OGSÅ: DETTE ER DEN NYE DEKOREN TIL SAS
LES OGSÅ: HUN STÅR BAK DEN NYE SAS-DEKOREN

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer