Icelandair snart klare med WI-FI

Icelandair har valgt samme samarbeidspartner som Norwegian når samtlige fly i flåten skal få installert Internett ombord.

Det islandske flyselskapet har engasjert ROW 44 som etter planen skal fullføre monteringen av Wi-Fi inflight-systemet innen utgangen av 2013.

ROW 44 har allerede startet arbeidet med de første Boeing 757 som skal få det nye systemet på plass. Flyselskapet påberoper seg å være det første i Nord-Amerika til å få internettilgang ombord i sine fly.

Icelandair tror nettet vil bli et stort supplement til sine elektroniske tjenester som allerede er i flyene, med film, musikk og spill. Island opplevde en økning på 16 % i utenlandske besøkende til Sagaøya i 2011, det er ventet at dette tallet vil bli stigende for inneværende år, det betyr at flyselskapet ønsker å kunne tilby den beste reiseopplevelsen ved å komme seg til og fra Reykjavik.

Wi-Fi forbindelsen blir tilgjengelig på alle Icelandairs ruter til og fra Skandinavia og Finland til Island og Nord- Amerika, og naturligvis også de øvrige europeiske destinasjonene.

ANNONSE
Forrige artikkelGir doble bonuspoeng
Neste artikkel80 SAS ansatte må gå i Danmark