-4.1 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no

Icelandair snart klare med WI-FI

Icelandair har valgt samme samarbeidspartner som Norwegian når samtlige fly i flåten skal få installert Internett ombord.

Det islandske flyselskapet har engasjert ROW 44 som etter planen skal fullføre monteringen av Wi-Fi inflight-systemet innen utgangen av 2013.

ROW 44 har allerede startet arbeidet med de første Boeing 757 som skal få det nye systemet på plass. Flyselskapet påberoper seg å være det første i Nord-Amerika til å få internettilgang ombord i sine fly.

Icelandair tror nettet vil bli et stort supplement til sine elektroniske tjenester som allerede er i flyene, med film, musikk og spill. Island opplevde en økning på 16 % i utenlandske besøkende til Sagaøya i 2011, det er ventet at dette tallet vil bli stigende for inneværende år, det betyr at flyselskapet ønsker å kunne tilby den beste reiseopplevelsen ved å komme seg til og fra Reykjavik.

Wi-Fi forbindelsen blir tilgjengelig på alle Icelandairs ruter til og fra Skandinavia og Finland til Island og Nord- Amerika, og naturligvis også de øvrige europeiske destinasjonene.

Andre nyheter

Lanserer plastskjermer for flyseter

Redaksjonen

Tenker nytt innen sovekabiner

Redaksjonen

Turkish oppgraderer Internett ombord

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer