-1.4 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
WestJet

Kanadisk flyselskap setter inn 737 MAX på sine ruter

Det kanadiske flyselskapet WestJet planlegger å ta i bruke sine 737 MAX fra 21. januar i år. Etter at både U.S. Federal Aviation Authority (FAA) og  Transport Canada (TC) har godkjent at MAX-flyene kan fly igjen, gjøres nå alle forberedelser for at flyene kan returnere inn i trafikk.

WestJet har 13 MAX-fly som står på bakken, fire av disse er nå i ferd med å gjøres klar for å settes inn i trafikk, deretter følger resten av flyene.

-Når vi nå fortsetter å samarbeide med Transport Canada om de ytterligere kanadiske kravene for flytypen, vil vår første MAX være klar til å komme i trafikk igjen fra 21. januar sier Ed Sims, WestJet direktør.

Andre nyheter

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer