9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

KLM har offisielt overført alle Airbus A350 til Air France

Det nederlandske flyselskapet KLM har offisielt nå overført en bestilling hos Airbus på syv Airbus A350 til søsterselskapet Air France. Det var i våres at det ble kjent at styret i KLM ikke ønsker å satse videre med Airbus-flyene som skulle etter planen leveres fra 2020.

KLM har bestemt seg for å satse på en flåte med Boeing 787 Dreamlinere fremfor å supplere med A350. Nå blir bestillingen fra Air France økt fra 21 til 28 fly totalt.

Det er tidligere blitt snakket om at Air France ville bytte alle sine Boeing 787 med KLM slik at det franske selskapet ikke vil benytte Dreamlinere som i dag, dette er det ikke noe offisielt om enda fra selskapene.

KLM har en flåte med 14 Dreamlinere i dag og har fortsatt 14 fly i bestilling, dette er Boeing 787-10 som skal leveres fortløpende frem mot 2022.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer