-7 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

Kypriotisk flyselskap konkurs på grunn av koronakrisen

Det kypriotiske flyselskapet Tus Airways er konkurs. Det kommer som følger av at selskapet hadde en dårlig økonomi, og med koronaviruset som tvang flyene på bakken var det ingen andre utveier sier en talsmann for selskapet.

Selskapet ble satt på bakken 23. mars i år, da viruset spredte seg i regionen.

Tus Airway har operert med en flåte bestående av både Fokker 70 og fokker 100 og var nå ett av de siste flyselskapene i verden som har denne flytypen i følge lokale medier.

Ledelsen i flyselskapet hadde planer for å restarte selskapet som Ela Airways, med Airbus A320 og i konkurranse med Wizz Air og Ryanair. Disse planene blir det nå ikke noe av.

Tus Airways ble etablert i 2015 som det eneste flyselskapet på Kypros, etter at Cyprus Airways gikk konkurs. Selskapet har hatt sin base i Larnaca.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer