Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Leasingselskap kansellerer ytterligere 25 MAX-fly – i tillegg til 75 i april

Det irske leasingselskapet Avolon har valgt å kansellere ytterligere 25 Boeing 737 MAX-fly. Det kommer i tillegg til de 75 flyene selskapet kansellerte i mars og april måned.

Det var i 2017 at Avolon undertegnet en MOU-avtale med Boeing om kjøp av tilsammen 125 Boeing 737 MAX-fly. Det var også en opsjon på ytterligere 50 fly.

De 25 som nå er kansellert skulle leasingselskapet etter planen kjøpe i årene 2020 til 2022. Nå er leasingselskapet nede på kun 23 Boeing 737 MAX-fly igjen fra sin MOU-avtale. Fortsatt er dette fly selskapet ikke har forpliktet seg til å kjøpe ut, MOU-avtalen er en avtale som skal føre frem til en bestilling.

Det er nå 313 Boeing 737 MAX-fly som er kansellert så langt under koronakrisen.

Andre nyheter

Fikk levert tre nye Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Medier: MHI stanser utviklingen av SpaceJet

Hans Olav Nyborg

Utsetter leveransen av 18 Boeing 737 MAX-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer