-11.8 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no

Mann arrestert etter å ha løpt bak et passasjerfly og kastet seg inn i hjulbrønnen

En mann i tyveårene er arrestert på flyplassen i Lagos fredag. Mannen hadde gjemt seg i noen busker som befinner seg inntil taksebanen, og da et fly fra selskapet Air Peace takset forbi på vei til rullebanen, løp mannen ut etter flyet.

En pilot som førte et privatfly bak Boeing 737 fra Air Peace advarte pilotene i passasjerflyet om mannen som løp opp til hjulene og deretter forsøkte å ta seg inn i den ene hjulbrønnen på flyet.

Pilotene fikk stanset flyet, og tilkalte politiet melder avisen The Punch. Mannen ble hentet ut fra hjulbrønnen og arrestert. Hendelsen kommer kun seks måneder etter at det samme skjedde med en person fra Nigeria. Vedkommende forsøkte også å gjemme seg i hjulbrønnen på et fly.

For de som tar sjansen på denne typen aktivitet er det drømmen om å komme ut av landet som står øverst. Dessverre for mennene var det i begge tilfeller snakk om innlandsruter og ikke langdistanser på programmet.

Flyplassen i Lagos har nå på nytt fått beskjed om å bedre sikkerheten rundt flyplassen.

Andre nyheter

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Indonesia er det farligste sted i verden å fly

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer