18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Måtte avbryte avgangen – Endte opp i dike utenfor rullebanen

Et Fokker 50 fly fra flyselskapet Silverstone Air Services endte opp i en dike etter at pilotene valgte å avbryte avgangen fra rullebanen i Nairobi fredag.

Resultatet for den avbrutte avgangen ble at den venstre motoren løsnet fra den ene vingen og falt delvis av, mens nesehjulet kollapset og ble presset opp inne i flykroppen. I følge vitner skal pilotene ha oppdaget at noe var feil med flyet under avgang og derav valgt å avbryte turen.

Det var 50 passasjerer og et mannskap på to ombord, to av de som var ombord fikk skader som gjorde at de måtte kjøres til sykehus, resten klarte seg med kun små kutt og skrammer.

Flyet skulle fly til Mombasa.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer