12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Måtte lande uten nesehjulet på plass

Pilotene som fløy et Embraer 190 fly fra selskapet Myanmar National Airlines søndag får både mye ros for sin landing uten at nesehjulet på flyet felte seg ut på plass.

Ingen av passasjerene eller noen av mannskapet skal ha blitt skadet i hendelsen. Pilotene valgte som rutine og fly to ganger forbi flytårnet på Mandalay-flyplassen i Myanmar for å få bekreftet av flygeleder om nesehjulet var ute og låst på plass eller ikke.

Da bekreftelsen på at det ikke var ute kom, ble det foretatt en landing etter boka. Flyet ankom etter en flyvning fra Yangon da pilotene fikk indikasjon på at nesehjulet ikke var felt ut og på plass før landing.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer