11.7 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Måtte snu flyet og returnere, tre ganger

Passasjerene og mannskapet ombord i et Airbus A330 fra selskapet Hawaiian Airlines, fikk nok en følelse av å gjennomføre en reise som aldri tok slutt.

Da flyet tok av fra Los Angeles med kurs for Maui 1. februar i år, ante nok de som var ombord lite om at de flere timer senere var tilbake på samme flyplass, for tredje gang på samme flytur.

Kort tid etter at flyet tok av første gang, valgte pilotene og snu og returnere på grunn av tekniske problemer. Etter to timer var flyet tilbake i Los Angeles, for så å få en tekniker til å jobbe med flyet. Så bar det avsted igjen med kurs for Hawaii.

Etter rundt en time i luften, ble det på nytt tekniske problemer med flyet. Dermed gikk turen tilbake til Los Angles.

Etter et kort opphold på bakken, ble det annonsert at nå var alt klart for å prøve en tredje gang. Da kom flyet så langt som til rullebanen, og der stoppet det, tekniske feil på nytt, og retur til terminalen, avgangen ble så kansellert.

Flyselskapet har beklaget overfor passasjerene og skal ha tilbudt alle ombord kompensasjon for den avlyste flyvningen.

I følge CNN er det snakk om en mindre teknisk feil, men ettersom flyet bruker ETOPS for flyvning over hav og vann, skal det lite til før flyet returnerer i følge teknisk sjef i flyselskapet.

Måtte returnere til flyplassen to ganger, og avbryte flyvningen en tredje gang. Flightradar24.com

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer