12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nok et selskap trekker bestilling på 737 MAX

Flyselskapet China Southern Airlines har kansellert sin restbestilling på flytypen Boeing 737 MAX. Selskapet var i full gang med å få tilført nye fly i flåten da flytypen ble satt på bakken verden over.

Så langt har flyselskapet mottatt 25 Boeing 737 MAX og har en restbestilling på 64 slike fly. Flyselskapet har valgt å kansellere denne bestillingen, noe amerikanske medier hevder er del av et politisk spill i forbindelse med straffetollen som USA har innført mot Kina.

Offisielt sier flyselskapet at det er problemene rundt flytypen som gjør at restbestillingen blir kansellert.

Andre nyheter

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer