12.9 C
Oslo
13/07/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nok et selskap trekker bestilling på 737 MAX

Flyselskapet China Southern Airlines har kansellert sin restbestilling på flytypen Boeing 737 MAX. Selskapet var i full gang med å få tilført nye fly i flåten da flytypen ble satt på bakken verden over.

Så langt har flyselskapet mottatt 25 Boeing 737 MAX og har en restbestilling på 64 slike fly. Flyselskapet har valgt å kansellere denne bestillingen, noe amerikanske medier hevder er del av et politisk spill i forbindelse med straffetollen som USA har innført mot Kina.

Offisielt sier flyselskapet at det er problemene rundt flytypen som gjør at restbestillingen blir kansellert.

Andre nyheter

American Airlines ber Boeing om hjelp til å finansiere leveranse av 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Vil holde fast på leveransen av første Boeing 777-9

Hans Olav Nyborg

Bestiller to Airbus A321neo til troppetransport

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer