Hangar.no

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Flyselskapet Norwegian har bestemt seg for å åpne et nytt kontor, som skal ligge i Riga i Latvia. Kontoret skal i følge nettavisen LSM fungerer som et servicekontor.

Avisen skriver at servicekontoret skal ta seg av oppgaver for selskapet på et internasjonalt plan, og driftes under Norwegian Air Resources Latvia.

I følge Latvian Investment and Development Agency (LIAA) skal servicekontoret ta over oppgaver fra andre eksterne tilbud og funksjoner som har ligget spredt rundt omkring.

Kontoret har allerede startet jakten på ansatte, og antallet ansatte vil være avhengig av veksten og aktiviteten til selskapet i etterkant av koronakrisen.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer