Flyselskapet Norwegian har bestemt seg for å åpne et nytt kontor, som skal ligge i Riga i Latvia. Kontoret skal i følge nettavisen LSM fungerer som et servicekontor.

Avisen skriver at servicekontoret skal ta seg av oppgaver for selskapet på et internasjonalt plan, og driftes under Norwegian Air Resources Latvia.

I følge Latvian Investment and Development Agency (LIAA) skal servicekontoret ta over oppgaver fra andre eksterne tilbud og funksjoner som har ligget spredt rundt omkring.

Kontoret har allerede startet jakten på ansatte, og antallet ansatte vil være avhengig av veksten og aktiviteten til selskapet i etterkant av koronakrisen.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no