Hangar.no

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines har måtte sette 115 av sine Boeing 737-800 på bakken , som følger av et vektproblem.

Flyselskapet har oppdaget at det har vært avvik i flyets data rundt vekten som legges inn i systemet, og dette fører igjen til at tallene blir feil. I følge Dallas News og Reuters må selskapet nå nullstille vektsystemene i samtlige av sine Boeing 737-800.

Etter dette må rett vekt på flyene registreres på nytt i systemene på hvert av flyene. Selskapet skriver i en pressemelding at det har gjennomført dette på 15 av 130 fly så langt, men at det vil bli forsinkelser i rutene som følger av at resten av de 115 flyene også må gjennomgå det samme.

Andre nyheter

Setter inn 737 MAX på ruter fra 29. desember i år

Hans Olav Nyborg

Ikonisk Manhattan-hotell eid av PIA er konkurs

Hans Olav Nyborg

Lufthansa: Tenker du på å utdanne deg til pilot? Glem det, velg en annen karrière

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer