10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Boeing

Nytt flyselskap bestiller Boeing 787 Dreamlinere

Det nye koreanske flyselskapet Air Premia undertegnet tirsdag en avtale med flyprodusenten Boeing om kjøp av Boeing 787 Dreamlinere. Det er fem Boeing 787-9 som skal produseres av Boeing og leveres til flyselskapet som nå er under oppstart i Sør-Korea.

Flyselskapet skal på vingene i løpet av 2020 og de nye flyene blir leiet gjennom Air Lease Corporation, som igjen kjøper disse av Boeing.

Det første flyet skal være levert til selskapet innen oppstarten i september neste år. De første internasjonale rutene skal gå mellom Seoul til Los Angeles og til San Jose i 2021.

Andre nyheter

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer