-1.8 C
Oslo
19/01/21
Hangar.no

Setter Boeing 737 fraktfly på bakken etter funn av feil med ombygging

Det indiske selskapet SpiceJet har måtte sette sin flåte med Boeing 737-800 i fraktversjon på bakken. Flyprodusenten Boeing har funnet en alvorlig feil som er gjort når flyene ble bygget om til rene fraktfly.

Det er selskapet Israeli Aerospace Industries som har stått for ombyggingen og som skal ha utført et slett arbeide i overgangen mellom cockpiten på flyet og kabinen som er tilpasset for frakt. Selve området rundt en lasteluke i skroget, og tilpassingen mellom cockpitdelen og kabinen er for svak, og kan i verste fall sprekke eller revne.

SpiceJet kan ikke bruke sine 737-800F før samtlige fly er gjennomgått og området mellom cockpiten og kabinen er forsterket melder Times of India.

Det australske flyselskapet Qantas har også måtte sette sine Boeing 737F på bakken av samme årsak, også her er arbeidet utført av samme selskap.

Andre nyheter

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

DHL Express kjøper åtte nye Boeing 777F

Redaksjonen

Atlas Air bestiller fem 747-8 – Blir siste kunde til å motta jumboer

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer