Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Skal fly en siste tur med Airbus A380 for ansatte 26. juni

Franske Air France inviterer flere av sine ansatte til å bli med på en helt spesiell og siste flyvning med Airbus A380 i selskapets historie.

Fredag 26. juni skal flyvningen finne sted fra Paris, og med utelukkende bare ansatte i flyselskapet som gjester ombord. Etter landing er kjempeflyene Airbus A380 historie i selskapet.

I følge Air Journal i Frankrike skal det legges til rette for at flyentusiaster og fans av A380 også skal få sitt denne dagen. Men disse planene er ikke avklart enda.

Samtidig vil flyselskapet motta sin sjette Airbus A350 inn i flåten på denne dagen.

Andre nyheter

Snakker ut om A380 – Motorprodusentenes feil at flytypen floppet

Hans Olav Nyborg

Skal prøvefly nytt propellfly for første gang

Hans Olav Nyborg

Nå har enda et land godkjent 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer