3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

Thai Airways innfører gebyr for de beste setene i kabinen

Flyselskapet Thai Airways innfører avgift for å velge eget sete ombord med bedre beinplass, på økonomiklasse og Royal Silk Class. Innføringen av avgiften skjer fra 27. juli og gjelder på alle internasjonale flyvninger.

Etter at billettene er bestilt kan økonomiklasse reisende velge å kjøpe seteplass som er reservert på forhånd, i de fremste seteradene på økonomiklasse, eller ved nødutgangene. Prisene ligger på mellom 15-20 og opp til 100 dollar for å bestille denne type sete skriver TTR Weekly.

Royal Silk Class-passasjerer kan kjøpe seter på flyvninger der Preferred Seat Service er tilgjengelig.

Andre nyheter

Lanserer nye dimmebare vinduer til Boeing 777X – Fungerer bedre enn 787-vinduer

Redaksjonen

Amerikansk flyselskap må utsette fornyelse av A320-kabiner på grunn av forsinkelser hos Airbus

Redaksjonen

Slik blir Air France nye Airbus A330 kabiner

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer