1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Twitter

To fly kolliderte på flyplass i Russland

To Airbus-fly fikk skader etter at de kolliderte på flyplassen i St. Petersburg søndag.

Det var et Airbus A320 fly fra selskapet S7 Airlines som kolliderte med et Airbus A320 fra selskapet Ural Airlines. I følge Russia Today hadde pilotene fra Ural Airlines akkurat landet Airbus-maskinen på flyplassen, og var på vei til terminalen, da bakkemannskapene på flyplassen rygget Airbus-flyet fra Ural bakover slik at det kom i veien for S7-maskinen.

Det endte med at den ene vingen på flyet fra S7 kuttet av deler av halekonen på det andre flyet. Ingen ombord i de to flyene bla skadd i hendelsen.

Flyet fra S7 Airlines (VP-BWC) ble levert nytt til selskapet for 12 måneder siden. Flyet fra Ural Airlines (VP-BDL) har selskapet operert i fire år.

Andre nyheter

Prototype havnet i snøen etter bremsetest på rullebane i Russland

Redaksjonen

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer