Hangar.no
Wikipedia

Tyske jagerfly kolliderte -Usikkert om pilotene har klart seg

To jagerfly av typen Eurofighter fra det tyske luftforsvaret Luftwaffe har kollidert i luftrommet over Mecklenburg-Western Pomerania nord i Tyskland. De to flyene var endel av en øvelse fra Tactical Air Force Wing 73, kjent som «Steinhoff».

Avdelingen er kjent som et treningssenter for nettopp flytypen Eurofighter i Tyskland.

I følge den tyske TV-kanalen NDR skal en av pilotene ha skutt seg ut av flyet etter kollisjonen og er funnet i live. Den andre piloten er det stor usikker rundt hva som har skjedd med. Tysk politi melder på Twitter at det skal være funnet minst en død person, men om dette er i forbindelse med flyene som styrtet er ikke kjent.

Flyene skal ha kollidert like før 14.00 tiden mandag ettermiddag. Sammenstøtet skjedde 120 kilometer nord for Berlin.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer