12.6 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Vil nekte pilotene å ta med matpakke på jobben

Det indiske flyselskapet Air India vil trolig innføre forbud mot at pilotene får ta med seg matpakke på jobben. Det skjer som følger ev an hendelse sist mandag.

Det var i forbindelse med en flyvning av rute AI772 mellom Bengaluru og Kolkata at en kaptein og en kabinansatt kom opp i en krangel om en matboks. Kapteinen hadde tatt med seg en matboks med middagsrester som ble fortært før flyvningen. Han skal da ha bedt en av de kabinansatte om å rengjøre matboksen for han før turen skulle starte.

Den kabinansatte ga klar beskjed at dette ikke var vedkommendes oppgaver, og dermed startet en høylytt krangel. Krangelen skal ha ført til dytting og endte med at både kapteinen og den kabinansatte ble bedt om å forlate flyet av en ansatt i selskapet.

Turen ble forsinket i to timer da en ny kaptein og kabinansatt måtte hentes inn fra en bakvakt. Flyselskapet sier de nå vurderer forbud mot at pilotene tar med seg egne matpakker på jobb melder Business Standard.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer