Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Air France gir flyselskapet Hop! nytt navn

Det franske regionalselskapet Hop! skal skifte navn. Det har eierselskapet Air France bestemt seg for.

Kun få uker at det ble kjent at selskapet legger ned datterselskapet Joon, blir det også nå endringer for datterselskapet Hop!. I følge Air France er det snakk om å gi flyselskapet navnet Air France Hop, for å gjøre det lettere for reisende å forholde seg til varemerket Air France.

I en pressemelding skriver Air France-gruppen er dagens logo og navn på Hop! den samme utfordringen som passasjerene hadde med Joon. Passasjerer som reise på selskapets langdistanseruter og ankommer Paris, og skal videre med Air France i Europa, har problemer med å forholde seg til Joon og Hop! som aktører som flyr og eies av Air France.

Det franske selskapet ønsker en tilknytting lik den KLM har med datterselskapet KLM Cityhopper. Selskapets fly der er like moderselskapet og med nærmest den samme logoen.

Hop! skal fortsette å fly i samme omfang som i dag presiserer selskapet, og ingen ansatte blir berørt av navn- og dekorendringene som skal gjøres.

Slik blir flyene fra Hop! seende ut fremover (Air France)

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer