18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no
Foto: British Airways

Alle retroflyene til BA samlet for første gang

Flyselskapet British Airways har markert passasjer nummer 50.000 som har fløyet med ett av selskapets retrofargede fly. For første gang klarte selskapet å samle alle de fire flyene som samme med ett av dagens fargeskjema kunne foreviges på ett og samme bilde.

Selve posisjoneringen av flyene, og fotograferingen tok litt over to timer å få utført. Jobben ble gjort på London Heathrow i forbindelse med at samtlige fly var inne for vedlikehold etter rutine.

Andre nyheter

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer