Hangar.no
Foto: British Airways
internasjonalt

Alle retroflyene til BA samlet for første gang

Flyselskapet British Airways har markert passasjer nummer 50.000 som har fløyet med ett av selskapets retrofargede fly. For første gang klarte selskapet å samle alle de fire flyene som samme med ett av dagens fargeskjema kunne foreviges på ett og samme bilde.

Selve posisjoneringen av flyene, og fotograferingen tok litt over to timer å få utført. Jobben ble gjort på London Heathrow i forbindelse med at samtlige fly var inne for vedlikehold etter rutine.

Andre nyheter

Ville åpne flydør for å drepe alle ombord – Får regning på nær en million kroner

Hans Olav Nyborg

KLM sendte ut melding om hvilket sete som er sikrest ombord – Beklaget og slettet posten

Hans Olav Nyborg

Air France sjefen vil ha vekk A380 innen fire år – Vurderer også A220

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer