Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg
internasjonalt

United Airlines planlegger hvilket fly som skal erstatte Boeing 757

Det amerikanske flyselskapet United Airlines planlegger nå hvilken flytype som er best egnet til å erstatte selskapets Boeing 757.

Nå er selskapet på jakt etter å kartlegge om Airbus A321neoXLR er flytypen som skal inn og byttes med de 76 Boeing 757 som selskapet har i flåten. I gjennomsnitt er selskapets fly av denne typen rundt 22 år gamle.

Det eldste flyet er fra 1994 og er 24 år gammelt nå.

United har tidligere gitt beskjed at selskapet trenger rundt 30-40 mellomdistansefly for å erstette eldre Boeing 757 og Boeing 767. Selve byttet skal helst skjer rundt 2024, 2025.

Andre nyheter

Ville åpne flydør for å drepe alle ombord – Får regning på nær en million kroner

Hans Olav Nyborg

KLM sendte ut melding om hvilket sete som er sikrest ombord – Beklaget og slettet posten

Hans Olav Nyborg

Air France sjefen vil ha vekk A380 innen fire år – Vurderer også A220

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer