Hangar.no
Wkipedia

Amerikansk flyselskap legger ned driften

Det amerikanske flyselskapet TSA Trans States Airlines legger ned driften denne uken, på grunn av koronaviruset. Selskapet blir det første som dukker under på grunn av virusutbruddet, men samtidig hadde selskapet planlagt å avvikle driften 31. desember i år.

Selskapet som har fløyet regionale ruter i Nord-Amerika for United Airlines.

Flyselskapet har valgt å avvikle driften nå ettersom all trafikk har stanset opp. I følge FlightGlobal er årsaken til at selskapet skulle legge ned i desember at det er stor mangel på kvalifiserte piloter i USA.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer