12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Antonov An-26 skled av rullebane i Sudan

En Antonov AN-26 fraktfly med registrering SP-401 skulle lande på flyplassen ved Yambio i Sør-Sudan onsdag, klarte ikke å stanse opp på rullebanen og havnet utenfor denne . Flyet hadde 12 passasjerer, et mannskap på fem og rundt 6 tonn last melder Aviation Herald.

FN har et apparat stående på flyplassen for nødhjelp og skal ha bidratt i å trekke flyet tilbake på rullebanen etter hendelsen. Lokale medier melder at det ikke var skader på noen av de som var ombord. Flyet skal ha blitt fløyet på vegne av Sør-Sudans flyvåpen og FN.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer