9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Avianca må kansselere 180 flyvninger – Leasingselskap tok tilbake ni fly

Avianca Brasil er satt under beskyttelse mot sine kreditorer og er på vei til å bli nok et selskapet på listen over konkursrammede flyselskap.

Fredag ble det klart at 180 flyvninger de neste dagene må kanselleres etter at et leasingselskapet har gått rettens vei for å få hentet tilbake ni fly som selskapet har leid.

Avianca har tatt saken til domstolen i et håp om å få beholde flyene inntil videre, men ettersom det ikke er betalt leie for flyene til leasingselskapet Aircastle, ga retten eieren klarsignal at de kan hente flyene førstkommende søndag.

Avianca Brasil har hatt 35 fly i flåten men må altså sende ni fly tilbake til eierne.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer