Hangar.no
Foto: Twitter

Boeing 737-200 full av fotballfans fikk kanin i motoren under avgang

Et snart 40 år gammelt Boeing 737-200 fikk motorproblemer under avgang fra flyplassen i Santiago de Chile sist fredag.

Flyet hadde 102 passasjerer som alle var fotballfans på vei til en fotballkamp i Salvador i Brasil. I følge flyselskapet er det rester av en kanin som er funnet i den ene motoren. Flyet var på full vei ned rullebanen da det plutselig ble en bråstopp.

Pilotene skal ha gjort en god jobb med å få stanset flyet og alle ombord kunne forlate flyet uten skader. Fotballfansen som hadde chartret flyet fra selskapet Aerodesierto Chile Airways rakk ikke å se kampen mellom sitt lag, Chile, mot Ecuador i Copa America melder Aviation Herald.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer