12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter / N7

Bremsene sviktet, fly kolliderte med terminalbygg i Australia

Et Avro RJ85 fly fra flyselskapet Cobham Aviation kolliderte med veggen i et terminalbygg på flyplassen i Perth i Australia sist tirsdag.

Flyet hadde 62 passasjerer og et mannskap på fire ombord da pilotene skulle bremse opp i forbindelse med taksing ut fra terminalen til rullebanen. I følge pilotene skal bremsene ha sviktet i forbindelse med en sving, flyet fortsatt da rett frem og traff en flytrapp før det endte opp i veggen på GA-terminalen på flyplassen melder Network 7.

Passasjerene ble evakuert fra flyet og fikk streng beskjed at det var forbudt å ta bilder eller video av flyet etter at de hadde kommet ut på bakken. Ingen av de ombord kom til skade. Flyet skal i følge flyplassens egen pressemelding ha fått skader på nesepartiet, melder The West.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer