Hangar.no
CargoLogicAir på Oslo Lufthavn i september 2019 - Foto: Inger Bjørndal Foss

CargoLogicAir er konkurs

Fraktselskapet CargoLogicAir  er konkurs. Selskapet annonserte i november 2019 at flåten med Boeing 747F ville bli redusert og en lang rekke fraktruter ble lagt ned. Blant annet en til Oslo Lufthavn.

Mandag var det over for selskapets del, da gikk ledelsen til skifteretten.

Selskapet har vært basert på Stansted ved London og ble etablert i 2015, som det eneste fraktselskapet i Storbritannia som benyttet seg av Boeing 747 som fraktfly.

I følge Cargo news skal 2019 ha vært svært turbulent for selskapet, som reduserte antall fly fra fire til to. Selskapet har hatt 200 ansatte og luftfartstilsynet i Storbritannia valgte sist fredag å trekke tilbake selskapets driftslisens.

Alle flyvninger ble innstilt for en ukes tid siden, men det har vært et håp om at selskapet skulle kunne reddes.

Selskapets største eier var Volga-Dnepr-gruppen.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer