12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Wikipedia

Farnborough Airshow legger ned publikumsdagene med flyshow

Det tradisjonelle Farnborough Airshow har tatt en avgjørelse om å legge ned tilbudet om publikumsdager i etterkant av de offisielle dagene som er for utstillere og kunder.

Organisasjonen bak Farnborough Airshow skal nå fokusere på de fem dagene som er med offisielt utstillerprogram, uten at dette fortsetter inn i helgene med publikumsdager. Som en liten trøst skal publikum få tilgang til enkelte haller og utstillinger på den femte dagen av Farnborough Airshow, når det neste avholdes i juli 2020.

En av årsakene til at publikumsdagene nå legges ned er de restriktive reglene for flyopptreden under flyshow som følger av en ulykke i West Sussex i 2015 der 11 personer omkom da et Hawker Hunter-fly styrtet under Shoreham Airshow.

Ettersom flere oppvisningsgrupper har trukket seg som følger av nye regler velger Farnborough Airshow derfor å kutte ut flyshowet for publikum.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer