10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Flyduabi-piloter valgte å ta av uten godkjennelse i Moskva

Pilotene ombord i et Boeing 737-800 fly fra selskapet Flydubai, valgte å ta av fra den ene rullebanen på flyplassen Sheremetyevo i Moskva, uten godkjennelse fra tårnet.

Hendelsen fant sted sist søndag. Pilotene fikk klar beskjed fra flygeleder i tårnet om å avbryte avgangen som var godt i gang.

Etter at flyet stanset opp på rullebanen, ble pilotene bedt om å returnere til terminalen. Der ventet et to timer langt avhør fra russisk politi.

Både mannskapet og passasjerene fikk etter dette lov å ta fatt på turen tilbake til Dubai. Russiske medier har som RT har ikke oppgitt hvorfor pilotene valgte å ta av uten godkjennelse.

 

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer